Login / Registreer
0

Bedrijven


Wij van Fons Dekkers zijn er voor iedere zakelijke gelegenheid. Of het nou gaat om een dagelijkse lunch, een bedrijfsborrel, een jubileum of ander zakelijke evenement, u kunt op ons rekenen.

Goed eten en drinken is de brandstof voor iedere organisatie en haar medewerkers. Wij kiezen daarom bewust niet voor massa, maar voor versheid en kwaliteit. Eten, gezondheid en welzijn staan centraal in alles wat wij doen. Dat ziet u terug in ons mooie assortiment.

Gevarieerd aanbod


Om iedereen te kunnen bedienen hebben wij bij Fons Dekkers in Roosendaal een gevarieerd aanbod. Voor de dagelijkse lunch heeft u keuze uit warme en koude gerechten. Van salades en kleine hapjes tot soepen en warme broodjes. Krijgt u gasten?

Ontvang deze dan met een smakelijk borrelgarnituur en een lekker drankje of kies voor een koud buffet. Ook voor het diner bieden wij de keuze uit diverse buffetten bereid met dagverse producten.

Al vele bedrijven in Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Zeeland en zelfs België maken dagelijks met grote tevredenheid gebruik van onze cateringmogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons assortiment of vraag het ons!

Pasen, Kerst, of speciale aanbiedingen?

Schrijf u in en ontvang inspiratie

Pasen, Kerst, of speciale aanbiedingen?

Schrijf u in en ontvang inspiratie

Morgen Internet - Zorgeloos website