Login / Registreer
0

Zorg


Kwaliteit in de zorg heeft de laatste jaren flinke stappen gemaakt. Ook de bewustwording hiervan wordt groter en groter waardoor eten en drinken steeds meer aandacht krijgen. Zowel van de bewoners, de bezoekers en de medewerkers. Daarnaast speelt voor zorginstellingen het belang om efficient met de kosten om te gaan en te werken met een transparant kostenmodel een belangrijke rol.

Bij Fons Dekkers weten wij dat wij kunnen bijdragen aan het welzijn van iedereen binnen een zorgorganisatie. Voeding speelt tenslotte een belangrijke rol in hoe fit men zich dagelijks voelt. Bovendien vinden wij dat er rondom eten en drinken nog veel valt te winnen.

Gerechten met zorg bereid


Of het nu gaat om de versheid, voedingswaarde of smaak van de maaltijden, wij hebben hier over nagedacht. Wij hebben een breed aanbod aan gerechten en arrangementen voor de zorg die dagelijks hun waarde in de praktijk bewijzen. 

Met ruim 35 jaar aan ervaring zijn wij overtuigd van de kracht van goed en gezond eten. Vele zorginstellingen in Roosendaal en omstreken maken dagelijks gebruik van onze diensten. Neem eens een kijkje in ons lekkere aanbod. Vragen? Wij staan voor u klaar.

Pasen, Kerst, of speciale aanbiedingen?

Schrijf u in en ontvang inspiratie

Pasen, Kerst, of speciale aanbiedingen?

Schrijf u in en ontvang inspiratie

Morgen Internet - Zorgeloos website