Login / Registreer
0

Onderwijs


Een lekkere lunch met uw collega's? Of een schoolfeest met docenten en leerlingen? Wij kunnen de catering verzorgen. Ook binnen het onderwijs worden de eisen en verwachtingen omtrent voeding steeds strenger. Versheid, smaak, diversiteit en kwaliteit zijn cruciaal, allen vanzelfsprekend voor ons. Met name de diversiteit gaat een steeds grotere rol spelen gezien de internationalisering binnen het onderwijs. 

Fons Dekkers kan de catering verzorgen voor onderwijsinstellingen in Roosendaal, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Zeeland en delen van Belgie. Maar ook in omringende dorpen staan wij graag voor u klaar.

Catering op maat


Fons Dekkers verzorgt catering op maat, met unieke, vernieuwende en verse gerechten of arrangementen. Voor iedere gelegenheid op uw school hebben wij wel een passend aanbod. Al vele scholen in de omgeving Roosendaal genieten dagelijks van onze gerechten. 
 
 

Wij zijn toonaangevend op het gebied van hippe en verantwoorde voeding voor docenten en jongeren en laat zien dat genieten en verantwoord eten prima samen gaan. 

Pasen, Kerst, of speciale aanbiedingen?

Schrijf u in en ontvang inspiratie

Pasen, Kerst, of speciale aanbiedingen?

Schrijf u in en ontvang inspiratie

Morgen Internet - Zorgeloos website