Login / Registreer
0

Liefde voor het vak

Al ruim 40 jaar

Eten en drinken zit in ons bloed. Mijn grootvader Janus en vader Fons hebben dat generatie op generatie bewezen en ik heb de kans gekregen om dit verder uit te bouwen. Na 5 jaar de koksopleiding te hebben gevolgd, was ik vastberaden om in de horeca aan de slag te gaan. Na in verschillende restaurants en hotels te hebben gewerkt ben ik in de zaak van mijn vader Fons terecht gekomen. Anno 2017 mag ik met mijn collega's dagelijks bedrijven en particulieren in en rondom Roosendaal laten genieten van onze kookkunsten.

De geschiedenis


Zo'n 40 jaar geleden begon Janus Dekkers in Roosendaal aan de Bredaseweg een Cafetaria. Hier kwam men langs voor een pan halve hanen met verse friet, de goede oude tijd.

Samen met zijn zoons Jan, Fons, Jos, dochter Toos en natuurlijk vrouw Anneke werd Janus Dekkers al snel een begrip in Roosendaal. Na enkele jaren werd ook een tweede cafetaria geopend aan de Bloemenmarkt 6.

Fons is na zijn koksschool enkele jaren in dienst geweest van het Kurhaus in Scheveningen en het Oranje hotel in Breda. Bovendien maakte hij kennis met de wereld van Kunst, schilderen, tekenen en boetseren, waar hij graag de kost mee zou verdienen. Zaken liepen anders en uiteindelijk begin hij met zijn vrouw Nelleke een fantastische zaak aan de Bloemenmarkt 6, te Roosendaal.

Anno nu


Jaren later kwam zoon Jos in beeld die het wel zag zitten om, na zijn koksopleiding en vele ervaringen rijker in verschillende restaurants en hotels, in de zaak te komen. Ondanks waarschuwingen van Fons dat het hem zijn sociale leven zou kosten en werkweken van 70-80uur was Jos vastberaden. Het was hem immers met de paplepel ingegoten. Jos zal met zijn vrouw Marelle en collega's het levenswerk van Fons voortzetten, wat anno 2017 vanuit De Veenen 2A in Roosendaal nog steeds een begrip is. 

Hier verzorgen wij uw catering

Andere gebieden mogelijk in overleg

Een catering die je bij blijft?

Wij doen het al sinds 1977

Morgen Internet - Zorgeloos website